Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бобо, Пинко аз предлагам да се преместиме тук относно темата за ВМ двигателите.

Аз лично не се сещам за добър майстор на тези двигатели.Истината е, че си искат качествена работа и са малко капризни,но знаеш ли им слабите места няма проблеми.Да не говориме, че повечето такива двигатели в БГ не си знаят километрите.

Пинко, какви са ти впечатленията от този двигател?Всички ги плюят независимо в какво МПС е монтиран.Аз лично съм много доволен от двигателя,та бил той на 22 години и 253000 по километраж
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
      Бобо, Пинко аз предлагам да се преместиме тук относно темата за ВМ двигателите.

Аз лично не се сещам за добър майстор на тези двигатели.Истината е, че си искат качествена работа и са малко капризни,но знаеш ли им слабите места няма проблеми.Да не говориме, че повечето такива двигатели в БГ не си знаят километрите.

Пинко, какви са ти впечатленията от този двигател?Всички ги плюят независимо в какво МПС е монтиран.Аз лично съм много доволен от двигателя,та бил той на 22 години и 253000 по километраж
      Аз съм за да е тук
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
        Аз съм за да е тук
        Ми тогава да кажа и тук: в ЮМЗ имат страотни майстори!

И не ма бийте, ей трактористи...
        Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• То точно заради тия майстори после всички ревът от тия мотори.Има си техническа литература който никой не я чете и прави ремонт, като на ладичката и голфчето от преди 25 години.
          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
          Opel Astra J
          ex:
          Alfa Romeo 164 2.5TD
          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Между другото по темата за сервизите и вносителите на части много може да се напише...
            Като се има предвид, че в София горе-долу се ядват нещата.
            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
              Между другото по темата за сервизите и вносителите на части много може да се напише...
              Като се има предвид, че в София горе-долу се ядват нещата.
              Мдаам ама в София . Тука още гледат като натровени
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                Мдаам ама в София . Тука още гледат като натровени
                Попово!
                164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
                  Попово!
                  Мхм алтернатива си е
                  Ти перманентно ли си оставаш тука или пак ще бягаш към Белгия ?
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• От няколко месеца имам собствен сервиз в Попово.Завърнат съм окончателно.
                    164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

От няколко месеца имам собствен сервиз в Попово.Завърнат съм окончателно.
                      ще те посетя скоро
                      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• На мен ми е писнало от великите 'официални' вносители на части. Звъниш за нещо и ти казват - 'ми ние не внасяме за италиански автомобили'. Че те вече са повече от другите, какво значи не внасяте? Положението е трагично изобщо...
                        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Не ми се е случвало да не намеря нещо.В най-лошия случаи чакам 2-3 дена.

Comment

Не ми се е случвало да не намеря нещо.В най-лошия случаи чакам 2-3 дена.
                            абе на мен ми се случва да намеря нещо и също чакам 2-3 дена.Ебати съвпадението.Щом и масления филтър го чакам на другия ден,направи сметка.Папуари!
                            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Вчера от Стара Загора до София изпреварих 5 Алфи. 3 156-ци, 164-ка, 146-ца. Повече от 150 не съм вдигал никъде.
                              А после Алфите били бързи и никой не ги купувал да ги кара бавно... Срамота
                              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Хихихи това е щото не си ме засякъл мене някъде по магистралата
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X